Home » Primarul Ioan Pavelea a semnat contractul de modernizare a unor noi străzi din comuna Coșbuc

Primarul Ioan Pavelea a semnat contractul de modernizare a unor noi străzi din comuna Coșbuc

Publicat de Radu SÎRBU
747 Vizualizari

Comuna Coșbuc are la îndemână peste 8 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi de interes local, finanțarea venind prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Contractul a fost semnat ieri de către primarul Ioan Pavelea, la Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, edilul anunțând acest fapt notabil pe pagina sa de socializare.

”Astăzi , 23 Mai 2023, în prezența domnului deputat ,Bogdan Ivan Gruia ,Alexandru Stoica și Monica Săsărman – Secretari de stat MDLPA, am semnat un nou contract de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Acesta vizează modernizarea unor străzi de interes local din comuna Coșbuc, mai exact, modernizare drum și tramă stradală (trotuare) pe o distanță de 2,8 km – Strada Principală și 0,900 metri -Strada Morii (asfaltare, rigole betonate). Valoarea totală a investiției este de 8.390.413,82 lei”, a ținut să transmită primarul Ioan Pavelea.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"