Home » Primarul Valer Avram dă asigurări că va continua să modernizeze Măgura Ilvei și în acest an. Vezi principalele obiective de investiții

Primarul Valer Avram dă asigurări că va continua să modernizeze Măgura Ilvei și în acest an. Vezi principalele obiective de investiții

Publicat de Radu SÎRBU
3946 Vizualizari

Anul 2020 se prefigurează ca fiind un an de dezvoltare pentru comuna Măgura Ilvei. Primarul Valer Avram ne-a declarat că are mai multe proiecte pe care le va derula în acest an proiecte ce vor continua să schimbe în tot mai bine fața celor două sate componente: Măgura Ilvei și Arșița.

În primul rând, vom finaliza investiția derulată prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, prin care se amenajează cei 12 kilometrii de drum comunal ce leagă Măgura Ilvei de Rodna, proiect de 2 milioane de euro finanțat din fonduri europene. Apoi, se vor termina lucrările de modernizare a rețelelor de apă (pe un tronson de 20 de kilometri) și canalizare (tot 20 de kilometri), bazat pe fondurile guvernamentale alocate prin programul Național de Dezvoltare Locală. Prin Grupul de Acțiune Locală punem bazele Centrului de incluziune socială a persoanelor marginalizate, proiect finanțat din fonduri europene. Avem pe agendă și reabilitarea a 10 kilometri de drumuri forestiere, cu 1,5 milioane de lei.

Pe de altă parte, din bugetul local am alocat 100.000 de lei pentru automatizarea sistemului de clopote la bisericile ortodoxe din Măgura Ilvei și Arșița. De asemenea, tot cu sprijinul bugetului local vom face reparațiile curente necesare la drumurile și ulițele comunei”, a prezentat Valer Avram obiectivele principale pe agenda din acest an a administrației măgurene.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"