Home » Prin grija primarului Gheorghe Bălăjan, cetățenii comunei Dumitra vor beneficia de servicii medicale de calitate

Prin grija primarului Gheorghe Bălăjan, cetățenii comunei Dumitra vor beneficia de servicii medicale de calitate

Publicat de Radu SÎRBU
1164 Vizualizari

Sănătatea este cea mai importantă, pentru fiecare dintre noi. La acest lucru s-a gândit și primarul din Dumitra, Gheorghe Bălăjan, care și-a dorit ca oamenii de aici să-și trateze problemele medicale minore chiar în localitate. El a reușit să obțină fonduri de la Guvern pentru a transforma vechiul dispensar într-o unitate medicală modernă.

Potrivit edilului, modernizatul dispensar din Dumitra va fi dat în folosință peste o lună de zile, în cadrul lui urmând să-și desfășoare activitatea de bază doi medici de familie.

Pentru că noul centru dispune de spații, dar și condițiile necesare pentru buna desfășurare a activităților medicale, primarul Gheorghe Bălăjan își dorește ca în acest dispensar să fie deservit, periodic, și de medici de diferite specialități care să le vină oamenilor de ajutor chiar în satul lor. ”Suntem în discuții avansate cu o clinică privată, în prima instanță la Dumitra urmând să consulte și trateze un medic pediatru și un stomatolog. Intenția noastră finală este ca dispensarul din Dumitra să fie deservit de 7-8 medici de specialitate iar aici să funcționeze, inclusiv, un minilaborator de analize”, ne-a declarat, vineri, primarul Gheorghe Bălăjan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"