Home » Programul de cadastru sistematic pentru comuna Telciu se apropie de finalizare

Programul de cadastru sistematic pentru comuna Telciu se apropie de finalizare

Publicat de Radu SÎRBU
1070 Vizualizari

După aproape 5 ani de la începerea lor, în comuna Telciu, lucrările de cadastrare sisematică sunt aproape de fi puse în practică. Potrivit primarului Sever Mureșan, chiar dacă respectivele lucrări au avut și o perioadă de stagnare, datorită modificărilor legislative, ele au intrat în linie dreaptă pentru a fi finalizate în cursul acestui an.

Beneficiarii acestei acțiuni deosebit de importante sunt locuitorii comunei Telciu, persoane fizice și juridice, care dețin imobile pe raza acestei unități administrativ – teritoriale. Eventualele neconcordanțe ale lucrărilor afișate, pot fi contestate prin cereri de rectificare în termen de 60 de zile, pe perioada de afișare publică, la Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bistrița. Aceste lucrări sunt finanțate din bugetul local, însă sperăm că vom beneficia și de surse guvernamentale pentru înscrierea în Cartea Funciară a imobilelor”, ne-a declarat, la sfârșitul săptămânii trecute, primarul Sever Mureșan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"