Home » PSD Bistrița-Năsăud: ,,Sub guvernarea de dreapta, datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB”

PSD Bistrița-Năsăud: ,,Sub guvernarea de dreapta, datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB”

Publicat de Radu SÎRBU
95 Vizualizari

Într-o postare făcută pe Facebook de PSD Bistrița-Năsăud s-a anunțat faptul că datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB sub guvernarea de dreapta.

,,E oficial! Sub guvernarea #dedreapta datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB, fără ca banii împrumutați frenetic de Cîțu să se vadă în nivelul de trai al oamenilor sau în investiții!

Guvernarea de dreapta, cu Cîțu la butoane, a împrumutat 50 de MILIARDE DE EURO care nu se regăsesc nicăieri: nici în pensii, nici în alocații, nici în investiții! Nu există niciun spital, nicio autostradă, niciun sistem de irigații, niciun un alt proiect major de infrastructură care să fi primit finanțare în actuala guvernare!

PSD cere premierului Cîțu să prezinte în cel mai scurt timp, așa cum îl obligă legea, pe ce a cheltuit banii pe care i-a împrumutat amanetând viitorul generațiilor următoare! Cu fiecare zi care trece fără ca românilor să le fie prezentat pe ce s-au dus banii și care este planul Guvernului pentru reducerea datoriei istorice, e tot mai clar abuzul în serviciu de care se face vinovat Florin Cîțu!

CÎȚU, CE AI FĂCUT CU BANII?!“, s-a transmis în declarația politică.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"