Home » (FOTO) Ceremonia de schimbare a preşedintelui Rotary Club Năsăud. Profesoara Dorina Buia a predat colanul inginerului Emilian Horga

(FOTO) Ceremonia de schimbare a preşedintelui Rotary Club Năsăud. Profesoara Dorina Buia a predat colanul inginerului Emilian Horga

Publicat de Radu SÎRBU
735 Vizualizari

În această seară, în saloanele Restaurantului ”La Borșanu” din Năsăud a avut loc ceremonia de rotire a colanului şi de schimbare a preşedintelui Rotary Club Năsăud. Dorina Buia a predat mandatul de preşedinte colegului ei, Emilian Horga.

La ceremonia oficială au fost prezenți atât membrii clubului Rotary Năsăud, cât și colegi de la cluburile Rotary din Bistrița. S-au prezentat activitățile din anul precedent și de asemenea proiectele propuse pentru mandatul noului președinte.

În cadrul evenimentului de gală s-a spus răspicat că Rotary Club Năsăud va continua să servească comunitatea ori de câte ori situația o va cere.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"