Home » Pubelele galbene cu cip pe cale să înlocuiască sacii de plastic pentru deşeurile reciclabile din plastic şi metal

Pubelele galbene cu cip pe cale să înlocuiască sacii de plastic pentru deşeurile reciclabile din plastic şi metal

Publicat de Radu SÎRBU
1057 Vizualizari

Primele pubele din lotul celor cele 60.000 comandate din Germania au ajuns în curtea Supercom. Potrivit celor spuse de conducerea firmei ce se ocupă de salubrizarea la nivel judeţean, pubelele vor fi distribuite în întreg județul, primele urmând să ajungă în zona de câmpie.

În zilele și săptămânile urmatoare se va desfașura acțiunea de dotare a fiecărei gospodării sau locuințe individuale din județ cu câte o pubela galbenă de 240 de l destinată colectării deșeurilor reciclabile din plastic și metal. Pubela are încorporat un cip-RFID care va permite individualizare pubelei, stabilirea locației acesteia și monitorizarea numărului de goliri pentru aplicarea instrumentului „Plătește pentru cât arunci”

Pubela galbenă va înlocui sacul galben pe care fiecare gospodărie l-a primit (prin intermediul operatorului sau al primăriei) începând cu luna noiembrie 2019. Ea va fi predată utilizatorilor pe bază de proces-verbal de predare-primire. Distribuirea acestora în fiecare localitate din județ va fi realizată după un program, anunțat în prealabil de către operatorul SC Supercom SA.

Împreună cu pubela galbenă va fi înmânat utilizatorului și un fluturaș informativ cu privire la tipurile de deșeuri ce trebuie depuse în pubela galbenă precum și calendarul de colectare a pubelei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"