Home » Pușcașul din Cuzdrioara, pus sub control judiciar

Pușcașul din Cuzdrioara, pus sub control judiciar

Publicat de Radu SÎRBU
451 Vizualizari

La data de 12 septembrie a.c., față de bărbatul de 41 de ani, din Cuzdrioara, județul Cluj, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.09.2022.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reamintim că la data de 11 septembrie a.c., polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus reținerea și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, a unui bărbat de 41 de ani, din Cuzdrioara, județul Cluj. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În seara de 10 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Lelești, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi fost amenințat cu acte violență de un bărbat din Cuzdrioara, care ar fi folosit în acest scop o pușcă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"