Home » Rezultatele din Cupa României la fotbal, optimi de finală în Bistrița-Năsăud. Vezi și programul sferturilor și semifinalelor

Rezultatele din Cupa României la fotbal, optimi de finală în Bistrița-Năsăud. Vezi și programul sferturilor și semifinalelor

Publicat de Radu SÎRBU
1947 Vizualizari

REAL TEACA – CS VALEA BÂRGĂULUI 3-2

HEBE SÂNGEORZ-BĂI – HENIU LEȘI 0-2

SOMEȘUL FELDRU – ACS DUMITRA 3-0 (prin neprezentarea oaspeților)

SOMEȘUL RETEAG – DINAMO URIU 2-3

AS ARCHIUD – SĂGEATA DUMBRĂVIȚA 1-5

VIITORUL LIVEZILE – PROGRESUL NĂSĂUD 7-6 (după loviturile de departajare, în timpul regulamentar a fost 2-2, scor stabilit în prima repriză). Meciul a fost LIVE pe pagina de Facebook Radu Sîrbu și poate fi revăzut la orice oră!

SILVICULTORUL MAIERU – ECIRO FOREST TELCIU 11-2

ATELTICO MONOR – VOINȚA MATEI 6-2

Programul sferturilor de finală, meciuri ce se joacă duminica viitoare, pe 31 martie, într-o singură manșă pe terenul primei formații din program:

DINAMO URIU – REAL TEACA (meciul 1)

ATLETICO MONOR – VIITORUL LIVEZILE (meciul 2)

SĂGEATA DUMBRĂVIȚA – HENIU LEȘU (meciul 3)

SOMEȘUL FELDRU – SILVICULTORUL MAIERU (meciul 4)

În semifinalele programate pe 9 iunie, vor juca învingătoarea din meciu 1 cu cea din meciul 2, respectiv învingătoarea din meciul 3 cu învingătoarea din meciul 4.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gavrila N. Moldovan 25 martie 2024 - 13:57

Luând în considerare valoarea echipelor, bazele sportive și cine le antrenează de pe acuma se pot estima semifinalele din 9 iunie, respectiv DINAMO URIU-ATLETICO MONOR și SĂGEATA DUMBRĂVIȚA-SILVICULTORUL MAIERU. Surpriză 10%, V. LIVEZILE, cu veteranii Curtuiuș și Stoianof. În acest campionat cele mai multe echipe sunt „ciuca bătăilor” , joacă pentru cura de slăbire. Încă, avem echipe care au jucători născuți în anii 80 și 90… și atunci cine să alerge.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"