Home » SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton se va colecta miercuri 04 octombrie 2023 în municipiul Bistrița și în localitățile componente!

SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton se va colecta miercuri 04 octombrie 2023 în municipiul Bistrița și în localitățile componente!

Publicat de Radu SÎRBU
91 Vizualizari

👉 Având în vedere prima săptămână întreagă din luna octombrie, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 04 octombrie, prin colectarea sacului albastru.

ℹ️Programul de colectare a sacului albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton va începe la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului albastru începe la ora 8.00, este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

❗️ Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

❗️ Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

❗️ De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 04 OCTOMBRIE 2023 se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"