Home » Sărbătorile vin cu amenzi pentru comercializarea ilegală de articole pirotehnice

Sărbătorile vin cu amenzi pentru comercializarea ilegală de articole pirotehnice

Publicat de Radu SÎRBU
590 Vizualizari

Cerșetoria, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat și deținerea de substanțe pirotehnice în imediata apropiere a unei arene sportive – au fost principalele abateri sancționate de către jandarmi la sfârșit de săptămână
Jandarmii s-a aflat în mijlocul cetăţenilor la acest sfârșit de săptămână pentru a asigura măsurile de ordine publică la manifestările sportive și cultural-artistice organizate la nivelul județului.
La partida de fotbal feminin organizată sâmbătă 25 noiembrie a.c. la Baza Sportivă Gloria din cartierul Unirea, jandarmii au depistat un minor care a folosit diverse tipuri de materiale pirotehnice în imediata apropiere a arenei sportive.
Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au întocmit pentru minorul în cauză în prezența reprezentantului legal, actele de sesizare, pentru infracțiunea de ,,operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, conform Legii nr. 126 din 1995, art. 37, lit. a, acesta având asupra sa un număr de 66 de articole pirotehnice diferite.
Documentele au fost înaintate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.
La acest sfârșit de săptămână au mai fost aplicate sancțiuni în valoare totală de 2.100 lei și 6 avertismente scrise pentru diferite abateri de la legislația în vigoare. Au fost constatate și sancționate mai multe fapte antisociale cum ar fi: cerșetoria, și consumul de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"