Home » Scriitoarea Domnița Ganea despre rămășițele verii ei, o carte de poezie de o sensibilitatea aparte

Scriitoarea Domnița Ganea despre rămășițele verii ei, o carte de poezie de o sensibilitatea aparte

Publicat de Radu SÎRBU
344 Vizualizari

Corespondenta ziarului Mesager24.ro în Statele Unite ale Americe, rebrișoreanca Domnița Ganea și-a desăvârșit talentul literar incontestabil cu un nou volum de poezii: ”Rămășițele verii mele”, apărut luna trecută la editura eCreator.

Prefața este semnată de Zorin Diaconescu, postfața de Daniel Luca, referințele critice de Petronela Apopei, Nicolae Dina și Romeo I. Roșiianu, coperta este realizată de Florin Dochia – după o idee a autoarei, iar tehnoredactarea de Adalbert Solticzki.

Volumul de poezii ”Rămășițele verii mele” este a treia carte scrisă de Domnița Ganea după antologia poetică ”Vara sentimentelor” și proza reunită sub titlul ”Crochiuri de pe strada copilăriei”.

În noua carte de poezii, Domnița dovedește o percepție aparte asupra iubirii, despărțirii și a celorlalte emoții cuprinse între cele două stări. Poezia ei este mai mult decât un amalgam de cuvinte și strofe, devenind un întreg univers în care poți să te rătăcești sau nu! Acel univers despre el și ea, despre lucruri sublime la care tânjește natura umană. Citind poeziile Domniței Ganea, putem spune că ești prins într-un cerc vicios din care cu greu poți să scapi pentru că durerea este, paradoxal, plăcută.

În stihurile sale, Domnița Ganea vorbește despre diferite ipostaze ale iubirii și rămășițele ei, ca amprente imposibil de șters de pe sufletul unui om. Poate cel mai important lucru este faptul că Domnița știe, cu un har nativ, să-și capaciteze cititorii în a privi în adâncul lor pentru a se regăsi prin versurile ei. Felicitări, Domnița, și așteptăm, cu nerăbdare, următorul volum de încântare a sufletului!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"