Home » Scrisoare de la Emil Radu Moldovan pentru locuitorii județului Bistrița-Năsăud: ”Vreau să știți că nu sunteți singuri și nu vă lăsăm singuri, oriunde v-ați afla!”

Scrisoare de la Emil Radu Moldovan pentru locuitorii județului Bistrița-Năsăud: ”Vreau să știți că nu sunteți singuri și nu vă lăsăm singuri, oriunde v-ați afla!”

Publicat de Radu SÎRBU
2382 Vizualizari

În plină pandemie de coronavirus, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a ținut să transmită în această după-amiază un mesaj de sprijin și solidaritate față de conjudețenii săi de oriunde.

”Dragii mei,

Chiar dacă situația de acum ne „îndepărtează” unii de alții, suntem mai apropiați ca oricând. Din păcate, a fost nevoie de această pandemie, să realizăm cu toții cât de fragilă poate să fie sănătatea și cât de importante sunt prevenția, unitatea și umanitatea.

Bistrițeni de acasă și de peste hotare, vreau să știți că nu sunteți singuri și nu vă lăsăm singuri, oriunde v-ați afla.

Vă văd speriați, vă citesc mesajele pline de teamă și nesiguranță, dar vă asigur că noi vă suntem alături și în contextul pandemiei de coronavirus.

Am discutat cu toți colegii Primari, sunt mobilizați și gata oricând să vă vină în ajutor, dumneavoastră sau familiilor de acasă. Nu ezitați să ne cereți sprijinul.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița este dotat din toate punctele de vedere, cu aparatură, medicamentație, infrastructură medicală, specialiști, să vă aibă-n grijă, la nevoie.

Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și toate instituțiile subordonate s-au adaptat situației, sunt pregătite și vă suntem aproape.

Așa cum știm din bătrâni, „Paza bună, trece primejdia rea”. Vă rog să respectați, cu calm, recomandările de prevenție și împreună o să trecem și peste această criză care ne pune la grea încercare.

Cei care v-ați întors acasă, respectați regulile de izolare sau carantină, de dragul celor dragi. Regulile au fost impuse, pentru a evita să puneți viața cuiva în pericol.

Din fericire, până în acest moment, Dumnezeu ne-a avut în pază și în județul nostru NU este niciun caz confirmat de coronavirus.

Cu prevenție, responsabilitate, solidaritate și credință vom trece cu toții peste acestă perioadă de cumpănă, mai uniți, mai buni, mai încrezători.

Vă doresc multă sănătate, tuturor și oricând, vă sunt alături!

Emil Radu Moldovan
Preşedintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Mai multe informații și recomandări http://s9.ro/14ot”

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"