Home » Președintele Emil Radu Moldovan anunță achiziționarea aparaturii de diagnosticare a Coronavirusului la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Președintele Emil Radu Moldovan anunță achiziționarea aparaturii de diagnosticare a Coronavirusului la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
987 Vizualizari

În urmă cu o jumătate de oră, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că, ”pentru a reduce timpii de așteptare a rezultatelor probelor prelevate de la pacienții suspectați de infecția cu Coronavirus COVID19, pentru cetățenii județului Bistrița-Năsăud, am găsit soluții pentru achiziționarea unui Sistem complex Real-Time PCR, din bugetul Spitalului Județean de Urgență și al Consiliului Județean”.

În vremuri tulburi, avem nevoie de măsuri ferme și clare!

Îmi doresc să reducem la maxim timpii de diagnosticare a cetățenilor județului Bistrița-Năsăud care prezintă risc de contaminare și să limităm astfel riscul pentru ceilalți cetățeni!

Acum avem un singur aparat de această complexitate pentru întreaga regiune de Nord-Vest. În cel mai scurt timp posibil vom avea un Sistem modern Real-Time PCR la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Necesitatea achiziție a fost aprobată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud”, a mai transmis Emil Radu Moldovan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"