Home » Scrisoare de mulțumire adresată de o pacientă pentru felul cum a fost tratată la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud

Scrisoare de mulțumire adresată de o pacientă pentru felul cum a fost tratată la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
3221 Vizualizari

Am primit la redacție scrisoarea unei cititoare care ține să mulțumească personalului de la spitalul din Năsăud. Aceasta este o pensionară domiciliată în localitate și care a ținut să păstreze anonimatul în ceea ce-i privește numele.

Bună ziua! În urmă cu câteva zile am avut o problema de sănătate și am ajuns de urgență la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud. Aș vrea cumva să îi răsplătesc prin a posta public un mesaj prin dumneavoastră, dacă se poate.

Țin să mulțumesc din toată inima personalului medical de la acest spital, în special al celor ce deservesc Secția de Boli Interne, începând de la Anamaria Bungărați – șefa de secție, doamnelor asistente, până la doamnele infirmiere.

Țin să mărturisesc că am fost plăcut impresionată de de felul cum s-au purtat cu mine. De asemenea, aș vrea să remarc și curățenia acestui spital, care arată deosebit. Felicitări tuturor! Sunteți minunați! Va mulțumesc și vă iubesc!”, se arată în mesajul pensionarei din Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"