Home » Anunțuri publice făcute de Primăria Salva, care vizează ridicarea pubelelor galbene și omologarea tractoarelor localnicilor

Anunțuri publice făcute de Primăria Salva, care vizează ridicarea pubelelor galbene și omologarea tractoarelor localnicilor

Publicat de Radu SÎRBU
326 Vizualizari

Două anunțuri de interes public au fost făcute în acest începu de decembrie de Primări comunei Salva, după cum urmează:

”CETĂȚENII COMUNEI SALVA-persoane fizice-CARE NU AU PRIMIT PUBELA GALBENA SUNT RUGAȚI SĂ SE PREZINTE LA SEDIUL PRIMARIEI SALVA cu cartea de identitate ÎN VEDEREA DEPUNERII UNEI CERERI pentru a li se acorda pubela de culoare galbenă!”, este anunțul făcut pe data de 7 decembrie.

”Persoanele cărora le-au fost verificate/omologate tractoarele la nivelul comunei Salva,sunt rugați să se prezinte începând cu data de 11.12.2023 la sediul RAR BISTRIȚA în vederea achitării taxei aferente și ridicării actelor!
‼️⚠️Echipa mobilă RAR se va mai deplasa la nivelul comunei Salva pentru omologarea tractoarelor rămase ,doar după ce vor vi ridicate actele tractoarelor deja omologate!!!”, este cel de-al doilea anunț postat pe 6 decembrie.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"