Home » Scrisoare deschisă adresată echipei primarului Ioan Turc din partea PSD Bistrița!

Scrisoare deschisă adresată echipei primarului Ioan Turc din partea PSD Bistrița!

Publicat de Radu SÎRBU
166 Vizualizari

Declarație politică

Scrisoare deschisă echipei #sepoate
Stimate și stimați conducători ai orașului, vă scriem aceste rânduri fără speranța că veți ieși din uriașa ipocrizie în care vă aflați vizavi de proiectele pe care le gestionați. De această dată, vom vorbi despre Linia Verde și vă întrebăm fără ocolișuri: nu vă tresare niciun mușchi al feței, nu vă înroșiți puțin de rușine făcând sute de poze pe un proiect despre care știți dar nu spuneți că:

 1. Finanțarea a fost semnată în 2019 de către ministrul Suciu și viceprimarul Cristian Niculae, ambii PSD și reprezentanți ai bistrițenilor.
 2. La preluarea mandatului #PNL-USR-Turc, adică în 2020, toate procedurile erau finalizate, licitația avea desemnat constructor, prin urmare din 2021 vă puteați apuca de lucru.
 3. Ați modificat proiectul, în esență înlocuind tipul de pavaj cu unul mai scump și mințind că îngroparea firelor nu era prinsă în proiect.
 4. Ați distrus toate troatuarele din oraș, unele în 2021, altele în 2022 deși nu trebuia să o faceți până nu aveți pavajul nou!
 5. Abia în iunie 2023 v-ați apucat de trotuare, când abia la a treia licitație ați găsit furnizorul pentru pavaj!
 6. Ați moșit acest proiect 3 ani până ați mărit de 12 ori prețul lucrărilor nedecontate (neeligibile) din fonduri europene! Vom plăti cu toții!
 7. Nu vă interesează deși chiar ar trebui, dar cine dă înapoi acești 3 ani din viața bistrițenilor și agenților economici care au avut de suferit din cauza incompetenței și întârzierilor voastre?
  Revenind la ipocrizie, AȚI VOTAT și SUSȚINUT proiectul! Astăzi, după 3 ani, în afară de reconfigurări din desene, care spre deosebire de sala polivalentă nu au prins viață, nu vă puteți lăuda cu nicio parcare supraterană și niciuna subterană. Nu, nu ne spuneți că nu ați avut bani pentru că investițiile cel puțin idioate (patinoar artificial nefolosit, toalete automate nefolosite, panouri electronice de propagandă, mașini second hand la prețuri nesimțite și concerte peste concerte) vă contrazic!
  📸 Foto credit: consilierii personali ai domnului Turc

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"