Home » Scurt și la obiect! Vezi ce și-a propus în acest an primarul Valentin Grapini pentru a continua modernizarea comunei Rodna

Scurt și la obiect! Vezi ce și-a propus în acest an primarul Valentin Grapini pentru a continua modernizarea comunei Rodna

Publicat de Radu SÎRBU
797 Vizualizari

Având în spate o echipă foarte bună, primarul Valentin Grapini se arată hotărât să finalizeze dar și să implementeze o serie de proiecte importante finanţate cu bani de la Guvern, cu bani din fonduri europene sau alte surse, prin care comuna Rodna va beneficia de o creştere ridicată de confort a cetăţenilor.

Ele ne-au fost dezvăluite în cadrul unei discuții punctuale pe care am purtat-o la sfârșitul săptămânii trecute cu edilul Rodnei.

În acest an o să finalizăm lucrările de la școală, de la grădinița amenajată pe amplasamentul fostei Case a Pionierilor din Rodna, de la grădiniței din satul Valea Vinului, cele de la Casa de Nunți, precum și a centrului civic, obiective care vor fi recepționate în acest an, dar și de continuare a lucrărilor la cele 12 poduri din comună, din care zece – reabilitate, iar restul de două – construite.

Tot în 2022 avem în plan de a începe lucrările la noua bază sportivă dar și cele de construire a campusului școlar, și sperăm ca, în cea de-a doua parte a anului, să înceapă și lucrările de construire a centralelor pe biomasă.

Pe de altă parte, pe Programul Național de Dezvoltare ”Anghel Saligny” avem depuse trei proiecte pe care le scoatem deja la licitație publică, cu speranța de a începe modernizarea trotuarelor în acest an”, a punctat concis primarul Valentin Grapini.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"