Home » Senatorul PSD Ioan Deneş: ”Am votat, în plenul Senatului, Legea care ieftinește facturile la energie electrică și gaze naturale!”

Senatorul PSD Ioan Deneş: ”Am votat, în plenul Senatului, Legea care ieftinește facturile la energie electrică și gaze naturale!”

Publicat de Radu SÎRBU
133 Vizualizari

Azi am votat în Plenul Senatului Legea care ieftinește facturile la energie electrică și gaze naturale. Sperăm ca în Camera Deputaților să fie făcute modificările propuse de PSD în comisiile de specialitate din Senat astfel încât legea să devină aplicabilă de la 1 noiembrie, a anunţat senatorul Ioan Deneş, într-o postare pe pagina de facebook.

Senatul a majorat, luni, compensarea preţului la energie electrică şi gaze naturale pentru consumatorul casnic, în perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022. Senatul s-a pronunţat în unanimitate, cu 129 de voturi „pentru”, în favoarea ordonanţei. Legea merge la Camera Deputaților, for decizional în acest caz. Consumatorii vulnerabili de energie electrică şi gaze naturale îşi pot amâna cu cel mult şase luni plata facturilor, la cerere, conform unui amendament votat luni de comisiile de specialitate din Senat la OUG 118/2021.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"