Home » Liberalul Dorin Vlașin, oficial în cursa pentru Primăria orașului Năsăud

Liberalul Dorin Vlașin, oficial în cursa pentru Primăria orașului Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
923 Vizualizari

Dorin Vlașin, viceprimarul orașului Năsăud, a fost desemnat astăzi candidatul Partidului Național Liberal pentru fotoliul de primar al orașului Năsăud. Lansarea oficială a avut loc în prezența secretarului general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a Dianei Morar, secretar de stat la Ministerul Justiției, Ioan Turc, președinte al PNL Bistrița-Năsăud, Ovidiu Florean, secretar general PNL BN.

”Mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordată, pentru ca mi-ați fost și îmi sunteți alaturi, pentru că mare parte din ceea ce sunt azi, e și datorită contribuției voastre (familiei, prietenilor, colegilor, oamenilor dragi ce ma înconjoară)! Fiecare moment bun, sau mai puțin bun, din ultima perioada și-a pus amprenta puțin cât de puțin și m-a învățat ca orice sfârșit e un nou început! Astăzi am spus DA, pentru un sfârșit pe care doresc să-l transform într-un nou inceput! Alături de voi, oamenii care își doresc acest lucru și cărora le datorez asta, pentru cei pentru care nu am avut un răspuns concret de câte ori am fost întrebat, astăzi am fost desemnat candidatul PNL pentru Primăria Oraș Năsăud”, a transmis Dorin Vlașin pe pagina sa de Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"