Home » Șocant ! Desemnat din nou premier, Ludovic Orban anunță că toți liderii PNL, inclusiv el, se autoizolează 14 zile după ce un senator a fost infectat cu coronavirus.

Șocant ! Desemnat din nou premier, Ludovic Orban anunță că toți liderii PNL, inclusiv el, se autoizolează 14 zile după ce un senator a fost infectat cu coronavirus.

Publicat de Radu SÎRBU
792 Vizualizari

Astăzi, Ludovic Orban a anunțat decizii de ultimă oră în PNL după ce senatorul liberal Vergil Chițac (candidatul PNL la Primăria Constanța) a fost infectat cu coronavirus. Astfel, Orban a anunțat că toți liderii PNL din Biroul Permanent Național se vor izola la domiciliu, la fel ca și el și toți miniștrii, și vor fi testați pentru coronavirus. Orban a mai spus că le va cere și tuturor senatorilor PNL să se izoleze.

Printre cei care vor fi testați și obligați la autoizolare se numără și liderii liberali din Bistrița-Năsăud: Ioan Turc și Robert Sighiartău.

La câteva ore după anunțul șocant, președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze premier pe același Ludovic Orban, președintele PNL și actualul prim-ministru interimar.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"