Home » Rezultate negative pentru două femei internate cu suspiciune de coronavirus la Spitalul Județean Bistrița. Pentru o altă femeie internată aici se așteaptă rezultatul după ce aceasta s-a întors din Franța

Rezultate negative pentru două femei internate cu suspiciune de coronavirus la Spitalul Județean Bistrița. Pentru o altă femeie internată aici se așteaptă rezultatul după ce aceasta s-a întors din Franța

Publicat de Radu SÎRBU
860 Vizualizari

După cum ne-a anunțat Camelia Strugari – purtătorul ed cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului de Boli infecțioase Cluj-Napoca a infirmat joi, 12.03.2020, suspiciunea de infectare cu virusul Covid-19 (Coronavirus) atât în cazul pacientei de 29 de ani care fusese internată la Secția Boli infecțioase, cât și în cazul pacientei de 62 de ani aflată la Secția Anestezie-Terapie Intensivă.

”Astfel, în cursul zilei de ieri, pacienta de 29 de ani a fost externată, iar pacienta de 62 de ani a fost transferată la Secția Boli infecțioase, prezentând un alt diagnostic din sfera bolilor infecțioase.

Tot joi, la Secția Boli infecțioase a fost internată o femeie de 26 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care le-a declarat medicilor că s-a întors din Franța (regiunea Île-de-France) în data de 10.03.2020 și care prezenta febră, frisoane, dureri musculare, astenie, disfagie. Întrucât s-a încadrat în definiția de caz pentru suspiciunea de infecție cu coronavirus, i-au fost recoltate probe biologice pentru testare la Spitalul de Boli infecțioase Cluj-Napoca. Starea pacientei este bună”, se arată în comunicatul remis în această dimineață.

Pe de altă parte, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a anunțat, tot astăzi, că în județul Bistrița-Năsăud avem 62 persoane în carantină, 80 de persoane în izolare la domiciliu (de la raportarea de ieri au ieșit persoane din izolare).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"