Home » Șofer la 16 ani. Cu accident !

Șofer la 16 ani. Cu accident !

Publicat de Radu SÎRBU
1266 Vizualizari

Nu, nu este o continuare a cunoscutului roman vernian ci fapta unui puști teribilist din satul Vermeș, comuna Lechința. Totul a ieșit la iveală pe data de 3 februarie a.c., atunci când proprietarul unui autoturism a sesizat polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu 3 zile și care s-a soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 au stabilit faptul că la data de 31 ianuarie a.c., minorul de 16 ani, în timp ce conducea autoturismul părinților pe un drum comunal din localitate, ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, a ieșit în afara părții carosabile și a acroșat gardul din beton al unui imobil. Totodată, în urma impactului, au fost înregistrate avarii și la un autoturism care se afla parcat în curtea imobilului respectiv. După producerea accidentului, minorul a plecat de la fața locului cu autoturismul pe care-l conducea.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"