Home » Spitalul Județean de Urgență Bistrița pe cale de a fi extins cu un nou pavilion

Spitalul Județean de Urgență Bistrița pe cale de a fi extins cu un nou pavilion

Publicat de Radu SÎRBU
970 Vizualizari

La Ministerul Fondurilor Europene a fost depusă completarea documentației pentru construirea unui nou pavilion, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, de către Administratorul public al județului, Florin Moldovan, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Acolo vor fi relocate secțiile: Cardiologie, Neurologie, Neurochirurgie, Gastroenterologie, Oftalmologie, Chirurgie plastică și reparatorie, ORL. De asemenea, se va înființa o nouă secție de Cardiologie intervențională și se va extinde blocul operator cu încă 4 noi săli de operație.Scopul este ca oamenii să beneficieze de servicii medicale de cea mai bună calitate, aici, la noi acasă, în Bistrița-Năsăud.

Îi felicit pe colegii mei din CJBN și managementul SJUB, pentru finalizarea documentației.

De asemenea, mulțumesc celui mai performant Ministru din actualul Guvern al României, Dl. Ioan Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, pentru sprijin și îl felicit pentru că a înțeles, că proiectele pentru dezvoltarea României sunt prioritare“, a anunțat Radu Moldovan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"