Home » Susținere masivă pe rețelele de socializare pentru primarul Ioan Szabo. Edilul Șanțului le mulțumește din suflet celor care îi sunt alături în războiul suspendării din funcție

Susținere masivă pe rețelele de socializare pentru primarul Ioan Szabo. Edilul Șanțului le mulțumește din suflet celor care îi sunt alături în războiul suspendării din funcție

Publicat de Radu SÎRBU
3087 Vizualizari

Îi doresc din suflet domnului primar Szabo să câștige această bătălie! Se dovedește faptul că în România competența și profesionalismul sunt pedepsite în loc să fie susținute! Sunt convinsã că domnul primar va reuși! Așa ar fi normal și firesc! Mult succes, domnule Szabo! Vă este alături foarte multã lume, cetățenii comunei dumneavoastră, oameni din diverse colțuri ale lumii, care au auzit despre domniavoastrã prin intermediul ziarelor si jurnaliștilor, oameni care apreciazã Oamenii Adevărați așa cum sunteți dumneavoastră! Încã o dată: Succes!”. Sugestiv și transmis de doamna Domnița Ganea, o rebrișoreancă stabilită, hăt, în Chicago, acesta unul dintre sutele de mesaje prin care oamenii își arată, în aceste zile, atașamentul față de primarul vrednic care este Ioan Szabo, edilul comunei Șanț care poartă o bătălie acerbă în justiție pentru a dovedi nedreptatea care i s-a făcut prin suspendarea din funcție printr-un ordin semnat (pe 20 ianuarie 2020) de prefectul Stelian Dolha în baza sentinţei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în ceea ce privește starea de incompatibilitate constatată de Agenţia Naţională de Integritate în mandatul trecut pentru faptul că a făcut parte din Consiliul de Administrație al școlii din localitate.

Acest ordin a fost deja atacat de primar în instanța Conteciosului Administrativ, toate cazurile similare la nivel național, și nu au fost puține, având câștig de cauză iar primarii au fost repuși în funcții.

Printre numeroșii susținători ai primarului Ioan Szabo există persoane care știu că războiul edilului Șanțului este unul de factură politică: ”toți marii coducatori ai lumii au mai pierdut câte o batalie dar în final au câștigat razboiul; cu siguranță vei câștiga acest război politic și să stiți că șanțenii vă vor susține în continuare, mai precis șănțenii de omenie și de bună credință nu cei plini de ură și necredință în adevăratele fapte care vorbesc în favoarea dumneavoastră”, se spune într-un alt comentariu ce vine în sprijinul moral al primarului Ioan Szabo.

Este un proverb care spune că cine nu are dușmani nu știe că trăiește pe pămînt și mai ales când ești intr-o funcție dar nimeni nu știe câte nopți nedormite a avut și totdeauna s-a ridicat cu fruntea sus și cu respect fața de toți oameniii indiferent că l-au votat sau nu. Dar știu ca Dumnezeu totdeauna încearcă pe cel neprihănit și tot Dumnezeu îți dă biruința, și chiar dacă vrând să facă binele a ieșit rău. Pentru noi, locuitorii din comuna Șant cred cu tărie ca o să va mai avem primar în continuare și sper din tot sufletul ca Dumnezeul în care credem toți vă va da biruință !”, transmite la rândul ei Rodica Șot.

Așa cum spuneam, oamenii care au venit cu vorbe alese pentru a alina pe moment durerea din sufletul primarului Ioan Szabo sunt mulți, ei știind că cel care conduce cu vrednicie destinele Șanțului trece printr-o perioadă dificilă. Impresionat de numărul mare de aprecieri și mesaje de încurajare, primarul Ioan Szabo ține să le transmită prin intermediul acestui ziar mulțumiri și recunoștință celor care s-au gândit la el în aceste momente grele.

Rămân recunoscător şi adresez sincere mulţumiri, izvorâte din adâncul sufletului meu, tuturor persoanelor implicate! Primiţi sincerele mele mulţumiri, cu plecăciune, dragi prieteni! Să știți dragii mei că nu renunț și că o să lupt în continuare cu toate armele juridice posibile pentru a birui neconcordanța unor legi date iresponsabil și poate cu anume interes. Mă încred în ajutorul lui Dumnezeu și în dreptate, rămânând în continuare la dispoziția dumneavoastră cu absolut tot ce îmi stă în putință. Bunul Dumnezeu să fie cu voi, cu toţi, oriunde v-aţi afla!”, a ținut să împărtășească primarul Ioan Szabo.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"