Home » Tinerii implicați în tragicul accident de la Reteag se întorceau de la o nuntă. Vezi cine erau

Tinerii implicați în tragicul accident de la Reteag se întorceau de la o nuntă. Vezi cine erau

Publicat de Radu SÎRBU
3815 Vizualizari

Astă-noapte, în jurul orei 3.40, pe raza satului Reteag a avut loc un tragic accident rutier, în care un tânăr de 23 de ani (șoferul) a murit pe loc iar prietena lui, de 19 ani, a fost grav rănită după ce mașina lor s-a izbit un cap de pod betonat pe Drumul Național 17.

Potrivit portalului de știri Bihon.ro, cei doi tineri se întorceau la Oradea după ce au participat la o nuntă. Potrivit informațiilor Bihon.ro, șoferul autoturismului era Natty Drăgoi, liderul de închinare de la Biserica Lumina de pe Calea Clujului din Oradea. Pasagera, care a fost grav rănită, este orădeanca Andreea Vinter.

Cei doi se întorceau la Oradea după ce participaseră a o nuntă în Suceava, localitatea natală a lui Natty Drăgoi. El a absolvit Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava și acum studia Business Management la Universitatea Emanuel din Oradea.

Starea Andreei Vinter este critică, potrivit unui apel la rugăciune făcut de Biserica Penticostală Betel din Oradea pe pagina de Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"