Home » Trei noi infectări cu Covid, în ultimele 24 de ore. Printre aceștia un cadru medical și un angajat de la un azil de bătrâni

Trei noi infectări cu Covid, în ultimele 24 de ore. Printre aceștia un cadru medical și un angajat de la un azil de bătrâni

Publicat de Radu SÎRBU
1267 Vizualizari

La data 30 mai a.c., în județul Bistrița-Năsăud, numărul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 confirmate până astăzi a ajuns la 334, cu 3 mai multe decât ieri (331). Printre persoanele confirmate cu coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. În urma anchetei epidemiologice vor fi testate 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului.
De ieri și până astăzi, s-au vindecat încă 3 persoane, numărul total al acestora ajungând la 225. 18 persoane sunt în carantină, iar 2.758 în izolare la domiciliu (ieri erau 2.701).

Situația la nivel național

Până sâmbătă, 30 mai, la nivel național au fost confirmate 19.133 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.046 au fost declarate vindecate și externate iar 1.259 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 151 de noi cazuri de îmbolnăvire.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"