Home » Tupeu de escroacă: o ploieșteancă s-a dat maică stareță și a păcălit o tânără din Prundu Bârgăului să-i plătească sute de mii de lei pentru rugăciuni și dezlegări

Tupeu de escroacă: o ploieșteancă s-a dat maică stareță și a păcălit o tânără din Prundu Bârgăului să-i plătească sute de mii de lei pentru rugăciuni și dezlegări

Publicat de Radu SÎRBU
370 Vizualizari

O femeie din Prahova, bănuită de comiterea unor înșelăciuni, a fost reținută de polițiștii de la Investigații Criminale, în urma unei percheziții domiciliare

În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, a fost identificată o femeie de 30 de ani, din Ploiești, județul Prahova, bănuită de comiterea unor înșelăciuni.
Ieri, la locuința femeii a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor și recuperării prejudiciului mai multe carduri bancare.

Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în perioada 26 august-21 octombrie 2021, prin folosirea de calități mincinoase, respectiv pretinzând că este maică stareță în cadrul unei mănăstiri, i-ar fi solicitat unei femei de 28 de ani, din Prundu Bârgăului să plătească, în 25 de tranșe, suma totală de 354.100 lei. Banii reprezentau plata unor rugăciuni și dezlegări, iar după un timp, femeia din Prahova nu ar mai fi răspuns la telefon.

Femeia a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar după audieri, față de aceasta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, va fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Acțiuni Speciale și Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"