Home » ULTIMA ORĂ ! O femeie de 71 de ani, primul caz de coronavirus în comuna Coșbuc

ULTIMA ORĂ ! O femeie de 71 de ani, primul caz de coronavirus în comuna Coșbuc

Publicat de Radu SÎRBU
2541 Vizualizari

Primul caz de infectare cu Covid-19 a fost fost confirmat în comuna Coșbuc, în urmă cu câteva minute. Este vorba de o femeie de 71 de ani, ce prezintă simptome. Testată, bătrâna a ieșit pozitivă, fiind internată la spitalul de boli infecțioase din Bistrița. Cazul a fost confirmat și de primarul Ioan Pavelea. ”În această seară, din păcate, un prim caz de infectare cu COVID-19, a fost confirmat și la noi în comună. Drept urmare, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Coșbuc , întrunit astăzi, a luat următoarele hotărâri: începând cu data de 3 mai 2020, este obligatorie purtarea măștilor pe raza întregii localități; în acest sens, vor fi achiziționate 2.500 de măști care vor fi distribuite gratuit la domiciliile cetățenilor; se vor lua măsuri de dezinfectare a străzilor din interiorul comunei”, a anunțat primarul Ioan Pavelea.

Este în curs o anchetă epidemiologică, familia bolnavei fiind izolată la domiciliu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

consatean 2 mai 2020 - 20:12

ne meritam soarta ,stau toata ziua cate 5-10 la bere zilnic la toate boldoale din sat ,era de asteptat ,politia trece si da mana cu ei:)))) pacat ca aia care stau la bere sunt sanatosi tun si le crapa cate un batran din familie,nu ei.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"