Home » Covid în BN, la 2 mai 2020: Încă 16 cazuri de infectare, printre care 6 angajați în sănătate

Covid în BN, la 2 mai 2020: Încă 16 cazuri de infectare, printre care 6 angajați în sănătate

Publicat de Radu SÎRBU
1397 Vizualizari

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Bistrița-Năsăud numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 203, cu 16 mai mult decât ieri. Printre noii infectați se numără cinci cadre medicale şi o infirmieră, mai precis un medic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, doi medici, doi asistenți medicali și o infirmieră de la Spitalul Orășenesc Beclean.

Dintre cazurile confirmate, 106 persoane au fost declarate vindecate (față de 105 până ieri), iar 16 au decedat. În carantină se află 233 de persoane iar 429 de oameni sunt în izolare la domiciliu.

Situația la nivel național

Până sâmbătă, 2 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 12.732 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.547 au fost declarate vindecate și externate iar 755 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 190.540 de teste.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"