Home » Un bărbat din Coşbuc şi-a forţat norocul rutier de Sfânta Mărie Mare însă nu i-a ieşit: prins la volan cu permisul anulat şi băut pe deasupra!

Un bărbat din Coşbuc şi-a forţat norocul rutier de Sfânta Mărie Mare însă nu i-a ieşit: prins la volan cu permisul anulat şi băut pe deasupra!

Publicat de Radu SÎRBU
3790 Vizualizari

Ieri, 15 august, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuau activități de monitorizare a traficului rutier, pe Drumul Național 17D, au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa prin localitatea Salva.

La volan a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din Coșbuc. Polițiștii i-au solicitat documentele personale și ale autoturismului, însă acesta a declarat faptul că nu le are asupra lui. Fiind verificat, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe, în vederea determinării alcoolemiei.

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"