Home » Un singur caz nou de Covid în BN, în ultimele 24 de ore. Număr mic și la nivel național: doar 124

Un singur caz nou de Covid în BN, în ultimele 24 de ore. Număr mic și la nivel național: doar 124

Publicat de Radu SÎRBU
1222 Vizualizari

La data de 31 mai a.c., situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud arată că numărul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 confirmate a ajuns la 335, cu unul mai mult decât ieri.

De ieri și până astăzi, s-au vindecat încă 3 persoane, numărul total al acestora ajungând la 228. În carantină instituționalizată sunt 20 persoane (+2), iar 2.603 (- 155) în izolare la domiciliu. Numărul deceselor a rămas la 27.

Situația la nivel național

Până astăzi, 31 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.257 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.256 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 124 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 160 de pacienți. Numărul deceselor a ajuns la 1.262, astăzi fiind înregistrate 3.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"