Home » Urmărit internațional, un bistrițean a fost prins de polițiști după ce a comis mai multe furturi în Italia

Urmărit internațional, un bistrițean a fost prins de polițiști după ce a comis mai multe furturi în Italia

Publicat de Radu SÎRBU
553 Vizualizari

Ieri, un bărbat de 37 de ani din Bistrița, cartier Unirea, a fost prins de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, de autoritățile judiciare din Italia. Bărbatul este cercetat pentru infracțiuni de furt, comise împreună cu alte persoane.

„La data de 10 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, împotriva unui bistrițean.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Unirea, este cercetat pentru participarea la săvârșirea unor infracțiuni de furt, comise împreună cu alte persoane, pe teritoriul Italiei.

A fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a dispus reținerea lui pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale“, se artă într-un comunicat al IPJ BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"