Home » Vezi cum poți ajunge ofițer în BN fără să fi trecut prin Academia de Poliție. Sunt 11 posturi disponibile!

Vezi cum poți ajunge ofițer în BN fără să fi trecut prin Academia de Poliție. Sunt 11 posturi disponibile!

Publicat de Radu SÎRBU
1783 Vizualizari

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud scoate la concurs 12 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 11 posturi de ofițeri de poliție și 1 post de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile: comunicații și informatică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, prevenirea criminalității.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Tomuta Vladut vasilica 24 septembrie 2021 - 22:45

Sunt foarte interesant dau tot ce pot sa fiu miasi dori

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"