Home » Accidentul mic face dosarul penal mare: Un șofer din Romuli, beat, fără permis, cu mașina neînmatriculată și cu numere de pe alt vehicul, s-a tamponat de ”neamț” și acum va da seamă la greu!

Accidentul mic face dosarul penal mare: Un șofer din Romuli, beat, fără permis, cu mașina neînmatriculată și cu numere de pe alt vehicul, s-a tamponat de ”neamț” și acum va da seamă la greu!

Publicat de Radu SÎRBU
1481 Vizualizari

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orelor 10:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație pe Drumul Național 17C în Dealu Ștefăniței.

Din primele date, un șofer de 45 de ani din localitate a pătruns pe Drumul Național 17C și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, de origine română, stabilit în Germania.

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea celor două vehicule fără a fi înregistrate victime omenești.

Polițiștii au efectuat verificări cu privire la bărbatul de 45 de ani stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul condus de acesta nu figurează ca fiind înmatriculat, plăcuțele de înmatriculate aplicate autoturismului aparținând unui alt autoturism.

Polițiștii au testat cu privire la consumul de alcool cei doi conducători auto, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului de 57 de ani și indicând valoarea de 0,75 mg/L alcool pur in aerul expirat în cazul bărbatului de 45 de ani din Dealu Ștefăniței.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"