Home » Administrația comunei Feldru, cu măsuri de autoizolare și izolare impusă pentru localnicii care vin din străinătate

Administrația comunei Feldru, cu măsuri de autoizolare și izolare impusă pentru localnicii care vin din străinătate

Publicat de Radu SÎRBU
2045 Vizualizari

În urma ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență al comunei Feldru, ținută astăzi, s-a stabilit că persoanele ce vin din străinătate, să anunțe autoritățile locale și să facă autoizolarea la domiciliu timp de 14 zile iar persoanele pentru care Direcția de Sănătate Publică a stabilit izolare la domiciliu, să anunțe poliția și primăria de perioada de izolare impusă.

Și pe această cale, primarul Grigore Țiolan (foto) face un apel către toți locuitorii din Feldru și Nepos să respecte autoizolarea și izolarea acolo unde situația o impune.

Putem să stopăm răspândirea noului coronavirus doar cu responsabilitate și înțelegere din partea tuturor, respectând măsurile impuse de autorități”, atrage atenția primarul Grigore Țiolan.

Numărul de telefon al primarului comunei Feldru este: 0784 368 432, cel al viceprimarului Toader Beșuț este: 0768 184 208, în timp ce șeful de post, Maria Iușan, răspunde la: 0751 109 880.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gavrilă N. Moldovan 17 martie 2020 - 12:07

Domnule primar, după ce s au autoizolat la pomene așteptă – te și la alte pomene… Imi place optimismul dumneavoastră platonic. Să auzim de bine.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"