Home » Prima persoană din BN confirmată cu infecție de coronavirus este un bărbat de 32 de ani din Năsăud!

Prima persoană din BN confirmată cu infecție de coronavirus este un bărbat de 32 de ani din Năsăud!

Publicat de Radu SÎRBU
5022 Vizualizari

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a anunțat, în urmă cu o oră, primul caz de coronavirus la nivelul județului Bistrița-Năsăud!

S-a confirmat primul caz de coronavirus la nivelul județului Bistrița-Năsăud! Un bărbat de 32 ani, care se afla în izolare la domiciliu după ce s-a întors din Italia, a făcut duminică noaptea un apel la 112. Acesta a fost transportat cu izoleta la spital, iar rezultatul probelor a confirmat prezența coronavirusului. Bărbatul a fost transportat azi-noapte de echipajul CBRN la Spitalul de boli infecțioase din Cluj-Napoca. Ancheta epidemiologică este în desfășurare”, a precizat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Bărbatul este din Năsăud și a sosit din Italia în 9 martie. La momentul respectiv, orașul Milano, de unde venea, era în zona galbenă, astfel că a intrat în izolare la domiciliu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gavrilă N. Moldovan 17 martie 2020 - 12:11

Tot la noi trebuia să se întâmple, în Năsăud, aici sunt deștepții, pe fiecare metru pătrat avem câte un scriitor. Să auzim de bine.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"