Home » Amendă de 30.000 de lei pentru un cetățean din Sigmir care a aruncat maldăre de deșeuri într-o pădure

Amendă de 30.000 de lei pentru un cetățean din Sigmir care a aruncat maldăre de deșeuri într-o pădure

Publicat de Radu SÎRBU
221 Vizualizari

Un cetățean certat cu bunul simț și cu responsabilitatea, a poluat Pădurea Sigmir prin abandonarea deșeurilor în natură, la marginea drumului județean 151 care face legătura între localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus. Inspectorii Corpului de Control ai A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud au căutat elemente de identificare a făptuitorului și au solicitat organelor abilitate identificarea și sancționarea acestei persoane.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a răspuns prompt și polițiștii l-au sacționat pe numitul H.M. din cartierul Sigmir cu suma de 30.000 lei, conform art. 62 din OUG 92 / 2021.

Trist în toată această situație este faptul că unii cetățeni nu înțeleg faptul că operatorul de salubritate Supercom SA ridică de la poarta casei orice tip de deșeuri în programul săptămânal de colectare al deșeurilor reziduale și reciclabile, în campaniile gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și a celor vegetale, precum și pe bază de comandă.

Acțiunile de verificare și monitorizare a zonelor predispuse abandonului de deșeuri în natură desfășurate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua în tot județul.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"