Home » Atenține, atențiune ! Unicul cabinet de Endocrinologie din Țara Năsăudului și-a reluat activitatea la Policlinica Veche din Năsăud

Atenține, atențiune ! Unicul cabinet de Endocrinologie din Țara Năsăudului și-a reluat activitatea la Policlinica Veche din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
2957 Vizualizari

Constituit în urmă cu doi ani într-o premieră la nivelul orașului dar și al zonei, cabinetul de Endocrinologie din Năsăud, cabinet ce funcționează la parterul Policlinicii Vechi (peste drum de Casa Copilului) și-a reluat de săptămâna trecută activitatea.
Consultațiile sunt oferite de medicul specialist clujean Andreea Cozma, în ziua de miercuri, la fiecare două săptămâni. Programările se fac la numărul de telefon 0740 247 070. Acest cabinet oferă investigații și tratament pentru Disfuncțiile Hormonale, mai precis: patologia hipotalamo-hipofizară; patologia tiroidiană (nodulii tiroidieni, hiptiroidia, hipertiroidia, gușă); ecografie tiroidiană; tulburări de metabolism al calciului și patologia patiroidiană; patologia testiculară; patologia ovariană (infertilitatea, tulburări de ciclu mesntrual, tulburările de menopauză, sindromul ovarelor micro polichistice; patologia glandelor suprarenale; obezitatea de cauză endocrină.

Totodată, la cabinetul de Endocrinologie din Năsăud se oferă servicii referitoare la diagnosticul, tratamentul și monitorizarea tratamentului în Osteoporoză.

De asemenea, la parterul aceleași instituții medicale funcționează și un cabinet de Medicina Muncii, deservit de medicul specialist Andreea Socaciu, programările făcându-se la numărul de telefon 0745 255 576.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"