Home » Tricoul lui Gică Popescu, scos la licitație pentru a aduce bucurie bunicilor din Bistrița-Năsăud

Tricoul lui Gică Popescu, scos la licitație pentru a aduce bucurie bunicilor din Bistrița-Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
881 Vizualizari

Căpitanul Generației de Aur a fotbalului românesc, Gică Popescu, s-a alăturat campaniei derulată de Fundația bistrițeană ”Împarte bucurie” pentru ajutorarea bunicilor din județul nostru în aceste vremuri de pandemie.

Fostul mare internațional și-a scos la licitație tricoul său cu autograf, banii obținuți urmând a fi donați pentru acțiunile caritabile ”Împarte bucurie”.

”Pentru a câștiga acest tricou trebuie să scrieți un comentariu la aceasta poză cu suma pe care sunteți dispuși să o dați pentru a intra în posesia acestuia. Licitația este deschisă până vineri ( 17 Aprilie ) la ora 12:00 a.m. Desigur, cel care va licita cea mai mare sumă de bani va cele intra in posesia tricoului cu autograf.

Sperăm ca în acest mod, cu ajutorul fiecăruia dintre voi, să reușim să aducem cât mai multe bucurii pe chipurile bunicilor bistrițeni, care au nevoie de noi acum mai mult ca niciodată. Gică Popescu a adoptat un bunic, poți face și tu acest lucru?”, transmite transmis Fundația ”Împarte bucurie”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"