Home » Azi este a patra zi consecutivă cu peste trei sute de infectări de Covid în România. În BN – 3 infectați, 3 vindecați, un decedat!

Azi este a patra zi consecutivă cu peste trei sute de infectări de Covid în România. În BN – 3 infectați, 3 vindecați, un decedat!

Publicat de Radu SÎRBU
775 Vizualizari

Grupul de Comunicare Strategică a raportat sâmbătă 330 de noi infecții cu coronavirus și 16 decese înregistrate în ultimele 24 de ore. Bilanțul îmbolnăvirilor urcă astfel la 23.730 dintre care 16.735 s-au vindecat (180 de ieri și până astăzi) și 1.500 au decedat (din care 16 în ultimele 24 de ore).

La ATI, în acest moment, sunt internați 190 de pacienți (cu 6 mai mult decât ieri). Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.335 de persoane. Alte 80.014 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Situația la nivelul județului Bistrița-Năsăud

În BN, de ieri și până astăzi au fost confirmate încă 3 cazuri noi de infectare, totalul ajungând la 449. Totodată, 3 persoane au fost declarate vindecate (308 în total) și s-a mai înregistrat un deces, al 42-lea. Este vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani. Acesta a fost inițial internat la Institutul Inimii din județul Cluj, iar ulterior internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, unde a fost confirmat cu Coronavirus, în data de 13 iunie. A decedat în data de 19 iunie.

Până astăzi, 16 persoane se află în carantină instituționalizată (-2) și 1768 persoane sunt în izolare la domiciliu (-87).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"