Home » Caz penal la Năsăud: Un localnic a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap de un ciocan aruncat de un tânăr! Agresorul a fost prins la Miceștii de Câmpie după mai multe filtre ale polițiștilor!

Caz penal la Năsăud: Un localnic a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap de un ciocan aruncat de un tânăr! Agresorul a fost prins la Miceștii de Câmpie după mai multe filtre ale polițiștilor!

Publicat de Radu SÎRBU
3616 Vizualizari

Necazul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14:40, atunci când polițiștii au fost sesizați prin 112 de comiterea unei agresiuni asupra unui localnic în vârstă de 54 de ani, pe strada George Coșbuc, de către un tânăr de 28 de ani din Miceștii de Câmpie. Năsăudeanul a fost lovit în zona capului cu un ciocan din lemn aruncat la nervi de către un tânăr de 28 de ani din Miceștii de Câmpie. În fapt, victima intervenise pentru a-i lua la rost pe tânăr și cei 6 tovarăși de muncă ai săi pentru că aceștia ar fi cerut un preț prea mare unui vecin pentru munca depusă la montarea unor jgheaburi și burlane la acoperișul casei.

După altercația fizică, năsăudeanul de 54 de ani a fost transportat la spital iar ”trupa de șoc” s-a urcat în mașini și duși au fost. Alertați prin 112, polițiștii au făcut mai multe filtre reușind ca după o oră de la comiterea agresiunii să dea de urma celui căutat chiar la Miceștii de Câmpie. Noroc că rănile năsăudeanului nu sunt grave, însă rămâne gustul amar al altercației izbucnită din motive puerile până la urmă!

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii din Năsăud continuă cercetările pentru documentarea faptei sub toate aspectele.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"