Home » Calamități după ploi în comuna Ilva Mare! Se așteaptă vizita în teren a autorităților județene pentru constatări în vederea alocărilor de fonduri pentru refacere

Calamități după ploi în comuna Ilva Mare! Se așteaptă vizita în teren a autorităților județene pentru constatări în vederea alocărilor de fonduri pentru refacere

Publicat de Radu SÎRBU
709 Vizualizari

Precipitațiile din ultima lună au creat probleme serioase în comuna Ilva Mare. După cum ne-a informat primarul Octavian Cicșa, o gospodărie aflată la limita de proprietate cu Lunca Ilvei a fost afectată de o alunecare de teren iar mai multe drumuri de interes local au ajuns să nu mai fie practicabile după ce au fost spălate și rupte.

Respectiva gospodărie se află în zona Dealului Ivan iar casa familiei ce locuiește acolo stă sub amenințarea dărâmării dacă nu se intervine pentru stoparea alunecării. Avem, pe de altă parte și drumuri spălate și rupte pe Ivăneasa, la Valea Măgurii și Pârâul Ciucului.

Am cerut sprijin atât de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență cât si de la Prefectura județului Bistrița-Năsăud, iar acum așteptăm vizita reprezentanților lor în teren în vederea alocărilor pentru remedieri”, ne-a spus, astăzi, primarul comunai Ilva Mare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"