Home » Caz șocant la Lunca Ilvei: O copilă de clasa a VII-a a fost bătută chiar la ea acasă de o femeie pe motiv că eleva ar fi avut o relație nepotrivită cu soțul care i-ar putea fi bunic!

Caz șocant la Lunca Ilvei: O copilă de clasa a VII-a a fost bătută chiar la ea acasă de o femeie pe motiv că eleva ar fi avut o relație nepotrivită cu soțul care i-ar putea fi bunic!

Publicat de Radu SÎRBU
9802 Vizualizari

Întâmplarea scandaloasă a avut loc în urmă cu câteva zile, ea fiindu-ne confirmată de mai multe surse locale. Cert este că întreaga comunitatea din Lunca Ilvei este șocantă în condițiile în care bărbatul implicat are 52 de ani iar copila este cu 39 de ani mai tânără!

Soția ar fi aflat de relație și a decis să-și facă singură dreptate, astfel că a mers la elevă acasă și a luat-o la scărmănat chiar în locuința acesteia! Din ce se știe, nu a fost depusă o plângere la poliție pentru vătămare corporală, însă întâmplarea a devenit de pomină!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"