Home » Cel mai înalt pod suspendat din Europa este pe cale de a fi construit în comuna Parva din județul Bistrița-Năsăud

Cel mai înalt pod suspendat din Europa este pe cale de a fi construit în comuna Parva din județul Bistrița-Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
8250 Vizualizari

După asfaltările până în vârful munților Rodnei și parcul de aventură, comuna Parva continuă să puncteze în domeniul turistic. Cel mai nou proiect al administrației conduse de primarul Ioan Strugari vizează construirea celui mai înalt pod suspendat din Europa. Proiectul a primit girul Consiliului Local în urmă cu o săptămână și jumătate și a fost depus cu succes pe 29 aprilie pentru obținerea liniei de finanțare pentru podul suspendat din Parva la o înălțime deasupra solului de 200 de metri, cu 25 mai mult decât un pod din Italia care deține recordul în acest moment.

Potrivit calculelor, investiția se ridică la 27,049 milioane de lei, pentru o punte suspendată între doi versanți împăduriți. Durata estimată de execuția a obiectivului este de 10 luni.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"