Home » Un tânăr din Reghin și-a luat în mod abuziv bebelușul din Năsăud pentru a-l duce acasă, însă a fost prins și reținut de către polițiști

Un tânăr din Reghin și-a luat în mod abuziv bebelușul din Năsăud pentru a-l duce acasă, însă a fost prins și reținut de către polițiști

Publicat de Radu SÎRBU
1101 Vizualizari

La data de 12 mai a.c., polițiștii din Năsăud, în colaborare cu cei din Bistrița, au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism înmatriculat în județul Mureș, în care se afla un bebeluș de numai 4 zile, care era căutat de autorități. În autoturism se mai aflau încă trei persoane, printre care și tatăl copilului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Reghin.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de lipsire de libertate. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul, însoțit de mama lui și un alt bărbat, toți din Reghin, s-ar fi deplasat cu un autoturism în orașul Năsăud, la locuința unei tinere în vârstă de 25 de ani. La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 26 de ani i-a luat din brațe copilul și a plecat cu un autoturism, condus de bărbatul care îl însoțea.

Femeia a alertat imediat Poliția, fiind demarate de urgență activitățile de căutare. La scurt timp, autoturismul a fost depistat și oprit în trafic, iar cele trei persoane care se aflau în autoturism au fost conduse la sediul Poliției Orașului Năsăud pentru audieri. Copilul a fost încredințat mamei, iar bărbatul de 26 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de către polițiștii de la Investigații Criminale din Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"