Home » Cinci tineri bănuiți că ar fi sustras carburant au fost identificați de polițiști

Cinci tineri bănuiți că ar fi sustras carburant au fost identificați de polițiști

Publicat de Radu SÎRBU
1575 Vizualizari

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului au identificat doi tineri de 22 și 26 de ani, ambii din Josenii Bârgăului, bănuiți de comiterea unui furt.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în perioada15-17.01.2020, cei doi ar fi sustras 60 de litri de carburant din rezervorul unui utilaj care aparține unei societăți comerciale și care era parcat în extravilanul localității Rusu Bârgăului.

Cercetările continuă de către lucrătorii Postului de Poliție Josenii Bârgăului, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor și recuperării prejudiciului.

Un caz similar a fost dovedit tot pe 4 februarie a.c., când, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Dumitrița au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, toți din Budacu de Sus, bănuiți de comiterea unui furt.

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2019, cei doi ar fi sustras 300 litri motorină dintr-un excavator ce aparține unei societăți comerciale și care era parcat în apropierea pârâului Budac, între localitățile Dumitrița și Budacu de Sus.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"