Home » Compania Agro Ardeal din Orheiul Bistriței, dată de Ministerul Agriculturii ca exemplu de bună practică în domeniu

Compania Agro Ardeal din Orheiul Bistriței, dată de Ministerul Agriculturii ca exemplu de bună practică în domeniu

Publicat de Radu SÎRBU
1182 Vizualizari

La începutul acestei luni, Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a luat pulsul problemelor fermierilor și specialiștilor din Bistrița-Năsăud în cadrul unei vizite de lucru. Printre obiectivele la care a ajuns ministrul Oros s-a numărat și îngrășătoria de viței, abatorul și fabrica de mezeluri deținute de compania Agro-Ardeal din Orheiu Bistriței. Recunoașterea pentru munca deosebită care se face aici a venit și câteva zile mai târziu printr-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii:

”În data de 3 iulie 2020, ministrul Adrian Oros a vizitat abatorul și fabrica de mezeluri Agro Ardeal din Orheiul Bistriței, unul din proiectele de succes dezvoltate din fonduri europene derulate prin AFIR în județul Bistrița-Năsăud.

Operatorul economic activează în industria de procesare a cărnii🥩 din anul 1995, deținând astăzi atât abator propriu, cât și fabrici de prelucrare și procesare a cărnii și laptelui🍶, iar desfacerea produselor se face atât prin magazine proprii cât și în hyper-market-uri.

O parte din investiție a fost dezvoltată cu sprijinul fondurilor europene prin submăsura 4.1 „Investiții în exploatațiile agricole”, care au contribuit la tehnologizarea și digitalizarea fermei.

Ferma de vaci se bucură de un grad ridicat de robotizare, care ajută la eficientizarea activității”, au ținut să aprecieze oficialii Ministerului Agriculturii pe pagina de socializare a instituției.

ℹ️ În data de 3 iulie 2020, ministrul Adrian Oros a vizitat abatorul și fabrica de mezeluri🍖 Agro Ardeal din Orheiul…

Publicată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"