Home » De astăzi, au început lucrările pentru construcția heliportului de pe acoperișul Spitalului Județean Bistrița

De astăzi, au început lucrările pentru construcția heliportului de pe acoperișul Spitalului Județean Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
962 Vizualizari

Vestea a fost dată în urmă cu câteva minute de managerul unității, economistul Gabriel Lazany, valoarea contractului fiind de 1,5 milioane de lei, asigurați din bugetul Consiliului Județean, lucrările având termen de finalizare maxim 18 luni. Amplasat pe acoprișul clădirii spitalului, heliportul va fi folosit de către elicopterele SMURD din cele două baze aeriene limitrofe, cea de la Târgu Mureș, respectiv cea de la Jibou.

O imagine care va deveni istorie! De astăzi au început lucrările pentru construcția heliportului pe terasa superioară a spitalului. În prima etapă vor fi efectuate lucrări de desfacere a șarpantei și a hidroizolațiilor. Aceste lucrări sunt generatoare de zgomote puternice și pot produce un disconfort major pacienților și personalului medical, motiv pentru care facem apel la toată înțelegerea acestora.
Deoarece, urmează a fi instalate o serie de echipamente și utilaje grele necesare execuției, iar organizarea de șantier va ocupa o parte din locurile destinate parcării, pe perioada de desfășurare a lucrărilor accesul autoturismelor în spital va fi limitat, putând exista și perioade de restricționare totală. Vă mulțumim pentru înțelegere!
”, a anunțat Lazany pe Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"