Home » Deputatul Bogdan Ivan, mesaj din munții Rodnei: “Turismul poate salva Valea Someșului”

Deputatul Bogdan Ivan, mesaj din munții Rodnei: “Turismul poate salva Valea Someșului”

Publicat de Radu SÎRBU
90 Vizualizari

Deputatul PSD BN, Bogdan Ivan, a fost într-o drumeție pe Vârful Ineu din Munții Rodnei. Acesta a admirat locurile minunate, dar a și discutat despre modul în care peisajul poate fi valorificat mai bine.

,,E minunat aici și trebuie numaidecât să vii să vezi bujorul de munte (rododendron), specie rară care doar în această perioadă înflorește.

Și nu am fost doar pentru magnificul peisaj, ci și la muncă! Am avut discuții foarte concrete pe modul în care Munții Rodnei pot deveni o atracție turistică valorificată la potențialul său uriaș.

Ca om ce iubesc aceste locuri minunate și ca deputat vreau să pun umărul la dezvoltarea acestei zone. În echipă cu oameni buni care văd potențialul acestei zone: de la primari si comunități până la Consiliul Județean, Parcul Național Munții Rodnei, Salvamont, ADI turism si investitori care pot aduce plus valoare economică Văii Someșului.

A fost o zi tare faină! De noi ține să oferim această experiență unică cât mai multor oameni! Care să se cazeze aici, să mănânce aici și să cheltuie cât mai mult.“, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"